COÖPERATIEVE VERENIGING BOA, UTRECHTSEWEG 331, 3731 GA DE BILT

INFO@BOA-AMSTERDAM.NL, WWW.BOA-AMSTERDAM.NL, 020 - 6371642

BOA-WAAG: programma 28 juni 2016

BOA-WAAG: programma 28 juni 2016

Amsterdam onderwijs en Cultuurinstellingen zijn nu samen verbonden in één BOA glasvezelnetwerk. Om dit te vieren en om de kracht van deze nieuwe samenwerking bloot te leggen, nodigen wij u uit voor de feestelijke bijeenkomst in aanwezigheid van wethouder Simone Kukenheim op de dinsdag 28 juni a.s. vanaf 16:00 in de OBA.

U bent van harte welkom! Aanmelden kan door een mail te sturen naar:
info@boa-amsterdam.nl

Programma
16.00:Inloop
16.15:Welkom door BOA & Waag Society
16.30:Inventarisatie wensen en suggesties aanwezigen
17.15:Bijdrage wethouder Simone Kukenheim
17.30:Tekenen Overdrachtsdocument
17.35:“Netwerk” borrel

Voor wie:
Bestuurders/directies & iedereen met belangstelling voor cultuureducatie

Waar:
OBA
Centrale Bibliotheek Amsterdam
(1e verdieping)
Oosterdokskade 143
1011 DL AMSTERDAM

Tijdens deze feestelijke bijeenkomst tekenen de Stichting Waag Society en de Coöperatieve Vereniging BOA een formeel “overdrachtsdocument” waarin wordt aangegeven dat BOA verantwoordelijk is geworden voor het voormalige Culture Grid netwerk. Wethouder Simone Kukenheim zal hierbij aanwezig zijn en haar gedachtes over de kansen in samenwerking tussen onderwijs en cultuurinstellingen aan u ontvouwen. We gaan in gesprek over de potentie die ons netwerk heeft en inventariseren wensen en suggesties van de aanwezigen.

Daarnaast delen we plannen voor de eerste samenwerkingsactiviteiten in een BOA Labdag. We sluiten af met een hapje en een drankje en bieden alle aanwezigen de gelegenheid om, naast de gesprekken over de fysieke netwerkmogelijkheden, ook het persoonlijke netwerk te onderhouden.